Decor Rama Oglinda (DIY)

Salut tuturor și bine ați venit,

   Voi incepe linia de decorațiuni și idei pentru o casa cu personalitate cu proiect simplu și rapid. Mi-am dorit de mult timp o oglindă pentru machiaj, suficient de mare, dar pe care sa o personalizez după gustul meu și într-un mod cât mai ușor. Am decis să merg cu tehnica șervețelului, pe care nu am mai încercat-o până în acest moment, iar rezultatul a ieșit mai bine decât mă așteptam, elegant și cu o tentă de clasic.

Iată de ce aveți nevoie pentru proiect:

12 Cum rama a venit fără oglindă, am cerut ajutorul pentru a tăia o bucata de oglindă pe dimensiunile ramei. Dacă nu cunoașteți pe cineva care se pricepe, apelați la un specialist pentru această parte.

Primul pas a fost sa curăț rama de orice imperfecțiuni și să o fac cât mai fină cu ajutorul șmirghelului.

   Am protejat oglinda cu banda protectoare să nu ajungă picuri de vopsea pe ea. Oricât de atent ețti, tot vor gasi o metodă să alunece în direcții greșite.  Apoi am aplicat două straturi de vopsea albă față-verso. Vopseaua conținea grund incorporat, motiv pentru care am putut să o aplic direct. În cazul în care nu o găsiți așa, puteți aplica prima dată un strat, chiar două de grund și apoi vopseaua aleasa.

Oglinda 4 5

Din tipul de șervețel ales, tăiați modelele cât mai exact posibil și separați straturile, până când rămâneți doar cu cel colorat.
5a 5b

Am folosit lipici pentru decupaje pentru a aplica modelul pe ramă. Trebuie să fii sigur că șervețelul e drept și că mișcările cu pensula sunt ușoare, pentru a nu avea cocolașe sau pentru a nu rupe șervețelul.
6 6b
O dată ce rama e acoperită complet și lipiciul uscat (15-20 minute), puteți aplica lac de protecție pentru a face rama cât mai rezistentă și modelul cât mai protejat. Rezultatul va fi unul foarte frumos și de efect.

7

Sugestie: Încercați să folosiți un model de șervețel care se potrivește cu vopseaua aleasă și dacă se poate, realizați priectul într-o zonă neafectată de vânt :).

Și nu uitați să vă simțiți bine!

Va pup,

Magda

.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: