Rame Redecorate

Salut tuturor,

   Astăzi am chef să reîmprospătez ceva prin casă, să dau o nouă viață obiectelor din jur, să dau scop vieții mele :). Și vreau să o fac folosind una din cele mai ușoare ( sau așa se vehiculează pe canalele de YouTube) metode de recondiționare – vopsitul. Să ne înțelegem, nu va fi vorba de vopsitul cu ajutorul cutiei cu spray, așa ca de amatori, ci vopsitul cu pensula, care se vehiculeaza a fi amuzant, relaxant și practic în același timp. Se acceptă!Untitled

   Pentru acest proiect voi merge înainte cu un set de rame care îmi sunt dragi și care vreau să le încadrez în noul decor din cameră.

Ca să vă alăturați nebuniei, veți avea nevoie de:

   Pentru început este bine să protejați sticla ramei cu banda adeziva pentru a nu ajunge 3vopsea pe ea. Aceasta se usucă foarte repede și este destul de obositor să o curățați după. În cazul în care sticla totuși se murdarește (aici intervin legile lui Murphy), cu ajutorul unui tampon de vată și acetona puteți să ștergeți vopseaua năstrușnică.  O dată ce sticla e protejată, puteți începe cu primul strat de grund (primer). Nu e problemă dacă culoarea inițială a ramei nu e acoperită în totalitate, cel de-al doilea strat va rezolva problema.

NOTĂ: Dacă obiectul ales este din lem, înainte de a aplica grundul este bine să șlefuiți 4obiectul cu un smirghel de granulație mică pentru a-l face cât mai fin și a reduce imperfecțiunile.

   Dupa ce al doilea strat de primer s-a usucat, puteți începe să vopsiți rama cu mișcări cât mai line și lungi ale mâinii. Puteți da între 2 si 3 straturi de vopsea, în funcție de intensitatea și de stilul pe care doriți să îl creați, atenție doar sa nu fie prea gros.5

   După uscare, rama poate fi folosită asemeni unui element de inspirație. Puteți să puneti poze în ele (așa cum se și așteaptă de la voi), sau dacă doriți ceva mai creativ internetul e plin de idei, imagini, zicale care mai de care mai mai amuzante șii mai originale din care va puteti inspira. Unele le puteti gasi aici.

   Daca doriti sa vedeti proiectul filmat, cât de mult m-am amuzat și relaxat eu, plus un alt obiect reconditionat, da-ti un click aici.

Va pup,

Magda

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: