7 Idei de organizare a bijuteriilor

Salut,

    Nu știu cum e la voi, dar una din metodele mele preferate de relaxare implică organizare, decor și ocazional, un strop de schimbare (pare puțin OCD, dar aveți răbdare cu mine :)).  Astăzi povestim despre bijuterii și de cât de frumoase sunt ele, cat de mult le apreciem și cât de colorata ne fac ele viața. Bine, poate nu despre asta vom povesti exact, dar despre cum le putem expune și organiza cât mai elegant, astfel încât să ajungem de invidia cumătrelor. Mi-am pus talentele de detectiv în aplicare și am găsit pentru voi cateva idei de prezentare, potrivite pentru gusturile fiecăruia și pentru decorul fiecaruia.

Piramide DIYMountainNecklaceDisplay1(pp_w730_h547)

Suportul de bijuterii a crescut și s-a dezvoltat și el o data cu timpul. Ca orice obiect din casă a prins forme noi, s-a materializat din diverse materiale și pentru diferite tipuri de bijuterii. Un suport interesant sunt piramidele din lemn care merg perfect cu un decor modern, rustic, sau chiar cu unul elegant, feminin.

Detalii: http://themerrythought.com/diy/diy-mountain-necklace-display/?crlt.pid=camp.UqT0aTxvDDuO

Rame decorDIYAntiquedFrameJewelryDisplay1

Nu trebuie să ne limităm la cutii sau la un suport tradițional pentru bijuterii, mai ales dacă acestea sunt interesante, ieșite din comun, colorate, precum adevarate opere de arta. O rama frumoasă, potrivită decorului, poate da o notă de chic modului de etalare a bijuteriilor tale.

Detaliihttps://liagriffith.com/diy-antiqued-frame-jewelry-display/

 

il_570xN.515336944_jba7

Copacul pentru lanțuri

Cu siguranță nu trebuie să vă limitați doar la lanțuri,  mai ales când această metoda de prezentare a bijuteriilor este foarte simplă, și poate chiar puțin sexy. Se potrivește multor decoruri, iar auriul, deși foarte extravagant, nu este singura culoare care poate decora acest copac. Dacă investiția pentru copacel pare prea mare, puneți-vă creativitatea în mișcare cu un proiect DIY. Posibilitățile sunt nenumărate.

Detalii: https://www.etsy.com/listing/166437165/jewelry-holder-tree-gold-organizer?utm_source=OpenGraph&utm_medium=PageTools&utm_campaign=Share

Farfurioare și platouri suprapuse

Vreți să vedeți bijuteriile voastre etalate pe masuta de machiaj? E cat se poate de normal! Adica, sunt superbe, nu? Și vreți să aveți un access nelimitat și usor la ele! In acest caz, farfurioarele decor, sau chiar și platoruile suprapuse îndeplinesc perfect aceste nevoi. În plus, nu exista limite la stil, dimensiuni, culori, etc.

Detalii: http://www.minttheory.com/blogs/all/79667526-15-gift-ideas-that-dont-totally-suck

Suport personalizat pentru un tip de bijuterii1430401751-1430336629-bracelet-organizer-de

Nu toate femeile poarta toate tipurile de bijuterii. Unele din noi preferam inelele, altele cerceii sau ceasurile, sau poate doar lanțuri. De ce sa nu avem un suprt special care să evidențieze preferintele noastre și care să ne și ajute la o organizare cât mai eficientă?

Detaliihttp://www.countryliving.com/diy-crafts/g2360/mod-podge-crafts/?slide=2

 

Jewelry organizer title.jpg

Cuier pentru bijuterii

Ai chef de un DIY? De ce nu unul care să iți organizeze bijuteriile într-un mod cât mai simplu și mai accesibil? Un cuier poate fi mutat oriude prin casă cu condiția să ai cum sa îl agheți Daca nu vrei ca toata lumea să iți vadă bijuteriile (uneori e bine să menținem suspansul), poți să le ții ascunse în dulap, dar fără riscul sa le pierzi sau să le strici.

 

Detalii:http://www.11magnolialane.com/2014/01/03/operation-organization-2014-jewelry-organization-from-all-things-beautiful/

Cutie de sticla

Unele bijuterii sunt mai sensibile, și trebuie să fie protejate de oxidare sau de praf. Asta HMhome_wooden_box.pngpoate fi un impediment daca vrei să te bucuri de ele și atunci când nu le porți. Acum însă, avem opțiunea să ne prezentăm bijuteriile, și să le ținem protejate la fel cum am face în cutiile de bijuterii.

Preferatele mele sunt cutiile de la H&M, cu rama bronz, dar sunt nenumarate opțiuni disponibile de cutii din sticlă, la diverse prețuri și stiluri care sa ne ajute să ne bucurăm de obiectele noastre prețioase.

Detalii: http://www2.hm.com/ro_ro/casa.html?cm_mmc=adwords-_-ro-_-brand-_-h%26m%20home&gclid=CKTywo7K9coCFfMV0wodWzIJGw

Sper ca v-au placut ideile și ca v-au inspirat pentru următorul vostru proiect de organizare.

Pentru cateva idei în format video, sau mai bine zis, cum îmi organizez eu bijuteriile, dati un click aici.

Va pup,

Magda

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: